Skådespelare

Jannika Strååt

Show reels

"Det är inte vad vi säger som är viktigt, utan hur vi säger det. Det handlar om att vara känslomässigt närvarande i mötet med andra människor om budskapet skall nå fram"

Jag bestämde mig för att arbeta med teater när jag var mycket liten och kom in på scenskolan när jag var 19 år.

Efter 15 yrkes verksamma år upptäckte jag hur verkligheten och teaterns värld hade bytt plats, jag började fundera över den urgamla frågan, vem är jag? Hur ser min verklighet ut? Ur vad är den skapad?

1985 gick jag
  en kurs  i självkännedomens ädla konst och fick svar på mängder av frågor som jag funderat över och fann nya sidor av mig själv. Jag började själv ge kurser och undervisa grupper om  bland annat olika omedvetna undertexters påverkan.

En längtan att fördjupa insikten och lösgör spänningar hos dom jag arbetade med gjorde att jag genom
  utbildade mig till terapeut och har sedan dess fungerat som föreläsare och coach. Både individuellt och i grupp.

2005 var jag med i Kronprinsessan för STV Drama vilket var vansinnigt roligt och den gamla längtan till scenen och filmens värld vaknade till liv, men med en helt ny och mycket bredare “verktygslåda” att ösa ur. Sedan dess har jag medverkat i ett flertal filmer långa och korta, huvudroller och bi roller det är alltid lika spännande och lärorikt.
 

Så med nyfikenhet och glädje ser jag fram mot massor av roliga möten och samarbeten så lyft luren nu och ta kontakt med mig redan idag!

STAGEPOOL

Jannika's Stagepool

IMDB

Jannikas Film Resumè

FILMCAFÉ

Jannika's Filmcafé

Här kan du GÖRA MIG GLAD !

+46 (0) 70 389 14 82

Adress Stockholm:
Jannika Strååt

Hornsgatan 134
117 28 STOCKHOLM

Adress Gotland:
Jannika Strååt

Ygne, Kuse Kustväg 18
622 61 VISBY