Röst

Jannika Strååt

Jannika Stråt är en oerhört begåvad röstkonstnär med en fantastisk röst som fängslar lyssnare inom olika områden. Med sin imponerande stämförmåga och mångsidighet är hon en mästare på att ge röstpålägg till reklam, radio teater och röstskådespeleri. Hennes förmåga att ge liv åt karaktärer och väcka känslor genom sin röst är verkligen enastående.

Jannikas röst är både kraftfull och mjuk, och hon kan anpassa sig till olika genrer och stilar med lätthet. Hon behärskar olika dialekter och accentvariationer, vilket gör henne mycket mångsidig och passande för olika projekt och målgrupper. Oavsett om det är en uppiggande och energifylld reklam eller en känsloladdad berättelse i en ljusdbok, kan Jannika anpassa sig efter behoven hos varje projekt och leverera en enastående prestation.

Jannika en professionell och pålitlig samarbetspartner. Hon arbetar noggrant och effektivt för att leverera högkvalitativa resultat inom angivna tidsramar. Hennes passion för röstkonst och engagemang för varje projekt lyser igenom i varje inspelning.

Sammanfattningsvis, med Jannikas fantastiska röst och hennes förmåga att skapa magi genom sin röstläggning, är hon den perfekta kandidaten att anlita för alla röstrelaterade projekt. Hon kommer att ge liv och karaktär åt varje text och garanterar en oförglömlig upplevelse för lyssnarna.

Ljudbok

Nalle Phu

Reklam

En stund för dig själv

Reklam

Den 19 Juni

Reklam

Starta eget Handboken

Egen Berättelse

Historien om gumman

http://Kommer%20snart...

Här kan du GÖRA MIG GLAD !

+46 (0) 70 389 14 82

Adress Stockholm:
Jannika Strååt

Hornsgatan 134
117 28 STOCKHOLM

Adress Gotland:
Jannika Strååt

Ygne, Kuse Kustväg 18
622 61 VISBY